vineri, 30 martie 2012

TENDINTE 2012

Sezonul primavara-vara 2012 se remarca printr-o multitudine de imprimeuri florale sau tribale, prin nuante pastelate de roz, vernil, galben sau bleu, prin tinute stralucitoare venite din anii '20 dar si prin linii extravagante, futuriste, prin imprimeuri tip fotografie si prin materiale pretioase care te fac sa crezi ca designerii internationali au uitat de criza financiara.
Sifon si tul pentru rochii diafane si feminine ce amintesc de rochiile balerinelor, dantele si fuste lungi pana in pamant si ample in stilul Gipsy girl, amestecul neobisnuit de imprimeuri si texturi sunt coordonatele noului sezon in moda.

ETNIC LOOK
In colectiile designerilor nu au lipsit bluzele, rochiile, trenciurile cu  imprimeuri si desene abstracte de inspiratie africana.
 
IMPRIMEURI FLORALE
Flori mari sau mici, fotografii si printuri geometrice, toate sunt la moda. Amestecurile tip "mix and match"  sunt in trend si iti dau un aer indraznet si cool. 
Pentru persoanele mai putin curajoase in realizarea combinatiilor se poate aborda  o tinuta formaya dintr-o rochie sau fusta imprimate  si accesorii negre sau nude.


 
PASTELURI SUAVE
Pentru sezonul  primavara-vara 2012 designerii au creat tinute in nuante proaspete, suave de roz, bleu, vernil. Rochiile  din materiale usoare si cu linii feminine pot fi imbogatite cu dateluri si broderii fine si delicate.


 
BALLERINA GIRL
Inca fascinati de Lebada neagra, designerii au adus pe podium rochii diafane din sifon, voal si tul ce te duc cu gandul la tutu-rile balerinelor.GIPSY LOOK
Inspirati de cultura si portul tiganilor, casele de moda au realizat tinute spectaculoase, imbinand dantela si piesele crosetate cu fuste inflorate si lungi pana in pamant.
 

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu